Ga naar de inhoud
Over ons
Interlife.nl

Wie zijn wij?

Interlife is een nieuw en modern bedrijf gevestigd in het hartje van Nederland (Utrecht). Interlife is voortgekomen uit 2 verschillende ondernemingen die in 2021 gefuseerd zijn tot een groter concern waarbij er gericht wordt op totaalonderhoud.

Interlife gaat net dat stapje verder, want naast al het onderhoud en herstelwerk aan uw woning of bedrijfspand, geven wij u ook graag interieur- en kleuradvies.

Onze professionals zorgen ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden. Door onze jarenlange ervaring en samenwerkingen kunnen wij u een groot pakket aan diensten aanbieden. Hierdoor kunnen wij naast de kleine klussen ook grote projecten aannemen.

Interlife

Waarom Interlife?

Waarom uw keuze voor Interlife? Dat leggen we u graag uit!

Naast onze jarenlange ervaring, hebben wij de kennis en de juiste contacten in huis om een geheel project aan te kunnen nemen. 

Voordat wij een klus aannemen komen wij graag bij u langs op locatie om de situatie te bekijken en u te voorzien van deskundig advies.

Wij zullen u altijd vooraf voorzien van een eerlijke prijsindicatie zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Naast grote projecten; als bijvoorbeeld een complete verbouwing van uw woning, kunt u ons ook altijd inschakelen voor de kleinere klussen. Denk hierbij aan het sauzen van uw wanden en/of plafonds of het vernieuwen/herstellen van uw veranda.

Daarnaast werkt Interlife alleen met zeer hoogwaardige producten en materialen, die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Door gebruik te maken van deze producten en materialen staan wij voor kwaliteit, vakmanschap en vertrouwen.

Interlife biedt altijd garantie; Wij gaan pas weg als de klant tevreden is. Mocht er achteraf toch iets niet helemaal goed of naar wens zijn, dan kunt u altijd direct contact met ons opnemen. Wij dragen er zorg voor dat het probleem snel en vakkundig opgelost wordt en dat u kunt genieten van uw woning.

Meer informatie?

CONTACT

Stel je vraag
Kunnen wij u helpen?
Hi en welkom bij Interlife!
Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?