Ga naar de inhoud
Schadeherstel
Interlife.nl

Vakkundig en
Doelgericht oplossen.

Interlife staat ook als het gaat om het herstellen van schades altijd voor u klaar!

Schade aan de woning of een gebouw is altijd vervelend. Denk hierbij aan waterschade, stormschade of brandschade. Wij zijn ons er van bewust dat dit voor de gedupeerde zeer vervelend en stressvol is, daarom is snel en vooral vakkundig handelen uitermate belangrijk. 

Wij nemen het complete hersteltraject rondom woning of gebouw schade uit handen voor verzekeraars, assurantiepersonen en vastgoedbeheerders. Tevens kunnen particulieren ook bij ons terecht. 

Alle benodigde disciplines en specialisten op elk vakgebied hebben we in huis, of komt van ons vaste netwerk waar we al jaren mee samen werken. Wij blijven het vaste aanspreekpunt voor alle betrokken partijen.

Het is belangrijk dat de bewoners of beheerders zo min mogelijk last hebben van de herstelwerkzaamheden. Duidelijkheid, snelheid en klantvriendelijkheid staat samen met vakkundigheid bij ons op nummer 1.

Uiteraard kan men ook rekenen op een vakkundige en professionele uitvoering en afhandeling van de werkzaamheden. Hierbij bieden wij een transparante dienstverlening die kwaliteit garandeert, en helder is over de kosten en de werkzaamheden.

Stormschade

Onder stormschade valt schade die aangericht is door stormen met windkracht 7 of hoger.

Waterschade

Van een gesprongen leiding, tot aan een lekkage door indirecte of directe neerslag.

Brandschade

Schade die het vuur zelf heeft veroorzaakt, maar ook de sporen die roet en bluswater kunnen achterlaten.

Meer informatie?

CONTACT

Stel je vraag
Kunnen wij u helpen?
Hi en welkom bij Interlife!
Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?