Ga naar de inhoud
Projecten
Surhuisterveen

In opdracht van Oskam BV de Action in Surhuisterveen mogen voorzien van nieuw schilderwerk. Hierbij hebben wij naast het winkelpand van de Action, ook het houtwerk van de aangelegen appartementen en overige winkels voorzien van nieuw schilderwerk.

Loenen

Aan de plassen in Loenen a/d Vecht deze prachtige woning mogen schilderen, hierbij is gebruikt gemaakt van een zelf reinigbare en zeer weerbestendige latex.

Het houtwerk hebben wij voorzien van een zijdeglanzende verf dit vormt een geheel met de houten panelen die wij met Jotum hebben behandeld. 

Tiel

Binnenschilderwerk en kitwerkzaamheden aan de Rijsakkerweg in Tiel mogen uitvoeren. In deze prachtige woning helemaal in de stijl van nu hebben wij o.a. gebruik gemaakt van Caparol en Veveo pro finish.

Nieuwegein

Complete verbouwing mogen uitvoeren bij de foto studio van Little Luck Fotografie te Nieuwegein .

De werkzaamheden die wij hier hebben verricht zijn o.a.:

Wanden en plafonds gebouwd, Riolering aangesloten + plaatsen wc en keuken, Stucwerk, Vloer (PVC Visgraat), Schilderwerk en behang en het Tegelwerk.

Amsterdam

Bij Kledingwinkel Stieglitz aan de Wolvenstraat 23 in Amsterdam de wanden mogen voorzien van dezelfde kleur als het tapijt wat is gelegd door QK Woningstoffering.

Utrecht

Voor een van onze opdrachtgevers een mooi project mogen afronden in Sportcentrum Galgenwaard.

Hierbij hebben wij alle sloten en deurhendels moeten vervangen en schopplaten aan de deur gemonteerd. Ook werd er aan ons gevraagd om de trap opnieuw te bekleden met marmeleum en daarbij de palen in de zaal opnieuw te bekleden met schuim en vloerbedekking. Tevens hebben wij ook nog de tredens van de tribune nieuwe trapmarkeringen geplakt en de deuren voorzien van nieuw belettering.

Ook hebben wij al het schilderwerk onder handen mogen nemen, denk hierbij aan de deuren, kozijnen, plafonds en wanden.
 
Meer informatie?

CONTACT

Stel je vraag
Kunnen wij u helpen?
Hi en welkom bij Interlife!
Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?